Izvor:
23.01.2018 u 01:49
0

ORLOVI NEMOĆNI PROTIV SVETSKIH ŠAMPIONA: Francuzi deklasirali Srbiju na EP u Zagrebu!

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je i drugi poraz u Grupi jedan druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Francuska je ubedljivo pobedila "orlove" u zagrabečkoj "Areni" – 39:30 (19:12).

Aktuelni svetski šampioni je ovim trijumfom došao na domak plasmana u polufinale turnira u Hrvatskoj.

Izabranici Jovice Cvetkovića motivisano su ušli u današnji meč iako su još ranije izgubili sve šanse da se plasiraju u polufinale.

Držali su se "orlovi" 15-ak minuta, povremeno čak i imali vođstvo…

A onda su braća Karabatić i družina dodali gas. Dunuo je francuski uragan! "Trikolori" su serijom 7:0 stigli do 17:10 u 27. minutu i rešili pitanje pobednika.

Igra naše reprezentacije se u tom periodu potpuno raspala, u nastavku meča odbrana "orlova" kao da nije ni postojala. Utakmica se pretvorila u reviju golova na obe strane.

U pobedničkom timu najefikasniji su bili Luka Karabatić i Rafael Šošeto sa po sedam golova, od kojih su veliku većinu postigli u drugom poluvremenu. Nikola Karabatić je svih svojih četiri pogodaka zabeležio u prvom delu. Isti golgeterski učinak imao je i Kentin Mae.

U srpskom timu Nemanja Zelenović sa sedam i Petar Nenadić sa šest pogodaka bili su najzapaženiji.

"Orlovi" u poslednjem kolu u sredu (16:00) igraju sa Belorusijom, a kasnije tog dana sastaju se i Švedska – Norveška (18:15) i Hrvatska – Francuska (20:30).

TABELA GRUPE JEDAN: Francuska (4 meča) 8 bodova, Hrvatska (4) 6, Norveška (4) 4, Švedska (3) 4, Belorusija (3) 0 i Srbija (3) 0.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter