Izvor:
26.01.2018 u 00:13
0

TEŠKO IM PALA ELIMINACIJA: Hrvati razočarani u svoje rukometaše!

Eliminacija domaće reprezentacije u drugoj fazi Evropskog prvenstva teško je pala svima u Hrvatskoj.

'Vatreni' su posle poraza od Francuske ostali ispod drugoplasirane Švedske, koja je imala najbolji međusobni skor u krugu koji je činila i selekcija Norveške, i neće imati priliku da se bore za jedinu medalju koja im nedostaje.

Ipak, pored kritika i optužbi na račun selektora Lina Červara, grupa huligana otišla je predaleko i demolirala kuću reprezentativnog golmana Mirka Alilovića na Rabu.

Mirkova supruga Iva objavila je na društvenim mrežama da su napadači kamenicama razbili prozore, vitražna stakla i krov kuće, istakavši da je napravljena velika šteta i da je dosta toga uništeno.

"Proklinjem svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju! Ovo mu je poslednji put", rekla je Iva Alilović.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/brzojav.info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter