Izvor:
17.07.2016 u 13:25
0

OD BAZENA DO RUDNIKA: Vaterpolisti Srbije U FINALU u Boru POSLE SPUŠTANJA U JAME! (FOTO)

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale "Turnira osam nacija" u Boru, nakon što je savladala Crnu Goru 14:10 (2:3, 6:0, 4:4, 2:3).

Tim Dejana Savića za prvo mesto na prijateljskom turniru boriće se danas od 13 sati sa Grčkom, koja je pobedila Italiju posle peteraca 12:11.

Srpski vaterpolisti iskoristili su jučerašnji nedostatak treninga te su se odazvali pozivu čelnika RTB "Bor".

Blagoje Spaskovski, alfa i omega RTB Bor pozvao nas je u goste. U jamu. U kafić na 470 metara dubine. Nesvakidašnji doživljaj. Blagoje je pričao o rastu rudnika, ljubavi prema bakru, pozvao momke da dođu ponovo. Na ulasku u lift svi su dobili šlem i prsluk. Lepo iskustvo nasih vaterpolista – zabeleženo je na zvaničnom Instagram profilu srpskog tima.

Da su se lepo proveli pokazuju i fotografije sa ovog izleta.

Tanjug/HappyTv.rs
Foto: Instagram/vaterpolotim

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter