Izvor:
03.02.2018 u 16:06
0

Ivana Španović otvara sezonu u Karlsrueu!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović otvoriće takmičarsku sezonu na današnjem mitingu u nemačkom Karlsrueu, navodi se u saopštenju za medije njenog tima.

Rekorderka u skoku u dalj je najavljena kao najveća zvezda mitinga koji startuje sutra od 18:40,a među ostalim takmičarima učestvovaće i olimpijska šampionka Tiana Bartoleta.

Španovićeva je najavila učešće na mitingu u Karlsrueu kao jedan od nekoliko pripremnih uoči Svetskog prvenstva koje 4. marta počinje u Birmingemu.

"Karlsruhe, Diseldorf, Beograd i Glazgov su takmičenja na kojima ću ulaziti polako u formu kako bi Svetsko prvenstvo koje me očekuje početkom marta u Birmingemu dočekala maksimalno spremna. Sa nestrpljenjem čekam da takmičarska sezona počne. Zdrava sam, motivisana i spremna za sve izazove u novoj sezoni", izjavila je Španovićeva.

Nakon mitinga u Karlsrueu, najbolju srpsku atletičarku očekuje učešće u Diseldorfu u utorak, a pre Svetskog prvenstva predstviće se i domaćoj publici na Serbia openu u Beogradu 21. februara, dok će četri dana kasnije skakati u Glazgovu.

tanjug.rs
Foto: Twitter/srbatl

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter