Izvor:
07.02.2018 u 14:03
0

ŠPANOVIĆ JEDVA ČEKA BEOGRAD: Ulazim u formu!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović posle sinoćnje pobede na mitingu u Diseldorfu izjavila je da polako ulazi u formu i da će spremna dočekati šampionat sveta u Birmingemu.

– Zadovoljna sam pobedom i serijom skokova, a 6,77 metara je i najbolji rezultat na svetu trenutno. Najvažnije je da polako ulazim u formu i radujem se što ću pre Svetskog prvenstva imati još par takmičenja, a pogotovo što ću 21.februara skakati pred domaćom publikom na "Serbia openu" – rekla je ona.

Španovićeva posle pobede u Diseldorfu i trećeg mesta u Karlsrueu vodi na Svetskom turu sa ukupno 15 poena.

Na drugom mestu nalazi se Nemica Sostene Moguenara sa 14, a treću poziciju zauzima njena zemkjakinja Malaika Mihambo sa 10 bodova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter