Izvor:
10.02.2018 u 00:42
0

OVAKO SU OBUČENI SRPSKI SPORTISTI: Jedan detalj je privukao veliku pažnju!

Zimske olimpijske igre, 23. po redu, svečano su danas otvorene u južnokorejskom Pjončangu.

Ceremonijom na krcatom Olimpijskom stadionu, uz vatromet i specijalni program, otvorene su Igre na kojima će biti organizovana 102 takmičenja u 15 sportova, uz učešće 2.925 sportista iz 92 nacionalna komiteta.

Među njima je i četvoro sportista iz Srbije. Pored Nevene Ignjatović, koja je u svečanom defileu nosila zastavu Srbije, kriterijume OKS za nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji, ostvarili su Marko Vukićević, Marko Stevović (alpsko skijanje) i Damir Rastić (nordijsko skijanje).

Prvi nastup sportista Srbije će biti u nedelju, 11. februara, kada će Marko Vukičević i Marko Stevović startovati u spustu u 11.00 po lokalnom vremenu, odnosno u 3.00 iza ponoći po vremenu u Srbiji.

Veliku pažnju javnosti privukla su svečana odela srpskog tima. Sportisti i članovi stručnog štaba izašli su crveno-plavo-belim bojama, ali su one bile složene obrnutim redosledom, kao da je u pitanju zastava Rusije.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/OKSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter