Izvor:
21.04.2018 u 17:14
0

ŽELEO JE SAMO DA POSETI SVOG PRIJATELJA ŠUMAHERA: Ono što mu je porodica legendarnog Nemca poručila ostavilo ga je bez teksta…

Brazilska legenda Formule 1 Rubens Baričelo u emotivnom intervjuu za brazilski Globo pričao je i o svom velikom prijatelju – Mihaelu Šumaheru.

Šumaher je i dalje na kućnom lečenju nakon stravične nesreće koju je doživeo pre više od četiri godine na skijanju. Javnost nije upoznata u kakvom stanju se trenutno nalazi veliki šampion Formule 1, a to očito ne znaju ni Šumijevi bliski prijatelji.

– Pokušao sam da ga posetim, tražio sam više puta da dođem kod njega, ali bezuspešno… Tražio sam dozvolu od njegove porodice, ali su mi na to odgovorili: 'Veruj nam, to neće doneti ništa dobro ni tebi ni njemu'" – rekao je Baričelo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter