Izvor:
04.08.2016 u 16:06
0

PROBA PRED RIO: Ubedljiv poraz srpskih odbojkašica od Australije

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Australije 72:50 (24:7, 15:12, 18:21, 15:10) u prijateljskoj pripremnoj utakmici u Riju pred početak Olimpijskih igara.

Izabranice Marine Maljković zabeležile su poraz, nakon što su pre dva dana zabeležile ubedljivu pobedu protiv Brazila 97:69. Pitanje pobednika rešeno je već u prvoj četvrtini koju je Australija dobila sa 17 razlike, a potom bez problema očuvala prednost.

Pripremni dueli protiv Brazila i Australije bili su zatvorenog tipa, bez prisustva gledalaca, a zbog pravilnika nije bilo moguce angažovanje sudija, pa su na njima pravdu delili clanovi stručnih štabova.

Provere protiv Brazila i Australije su nam dale prave sliku onoga što nas očekuje na turniru i sa koliko kvalitetnim ekipama ćemo voditi borbe. Ovo je potpuno drugi nivo košarke, na koji u ovoj proveri nismo uspele da se prilagodimo. Sa veoma dobrom igrom Australije poklopila se i naša loša partija, da bismo uopšte bile konkurentne, naša borbenost i timska igra moraju da budu na najvišem nivou – rekla je Maljković.

Košarkašice Srbije takmičenje na Olimpijskim igrama počinju 7. avgusta protiv Španije.

Tanjug
Foto: Twitter/EXPRES VESTI

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter