Izvor:
29.04.2018 u 14:12
0

IMPRESIVNO: Fedoru Emelianenku bilo je potrebno svega 48 sekundi da nokautira protivnika!

Legendarnom ruskom borcu Fedoru Emelianenko bilo je potrebno svega 48 sekundi da nokautira protivnika.

Legendarni Rus upisao je impresivan drugi nastup u Belatoru. U četvrtfinalu Grand Prija nokautirao je Franka Mira već u prvoj rundi i izborio polufinale turnira.

Po mnogima najveći MMA borac svih vremena trijumfalno se vratio na američko tlo i srušio jednog od najprepoznatljivijih i najiskusnijih UFC-ovih veterana. Sve je bilo gotovo za svega 48 sekundi!

Iako je borba kratko trajala, u njoj je viđeno dosta uzbuđenja. Od prve sekunde Mir je bio onaj koji se kretao ka naprd i koji je tražio akciju. Nakon deset sekundi uputio je udarac u Fedorovo telo, a nakon toga je vezao kombinaciju u kojoj je posebno dobro izgledao drugi udarac, odnosno desni kroše.

Međutim, ostatak runde je pripao Fedoru koji u svom prepoznatljivom stilu u 48 sekundi stavlja tačku na ovu borbu!

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Roy Nelson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter