Izvor:
29.04.2018 u 21:42
0

FEDOR JE ZVER: Za samo 48 sekundi uništio protivnika! NOKAUT IZ PAKLA! (VIDEO)

Legendarnom ruskom borcu Fedoru Emelianenko bilo je potrebno svega 48 sekundi da nokautira protivnika.

Legendarni Rus upisao je impresivan drugi nastup u Belatoru. U četvrtfinalu Grand Prija nokautirao je Franka Mira već u prvoj rundi i izborio polufinale turnira.

Po mnogima najveći MMA borac svih vremena trijumfalno se vratio na američko tlo i srušio jednog od najprepoznatljivijih i najiskusnijih UFC-ovih veterana. Sve je bilo gotovo za svega 48 sekundi!

Fedor je zver!

Iako je borba kratko trajala, u njoj je viđeno dosta uzbuđenja. Od prve sekunde Mir je bio onaj koji se kretao ka naprd i koji je tražio akciju. Nakon deset sekundi uputio je udarac u Fedorovo telo, a nakon toga je vezao kombinaciju u kojoj je posebno dobro izgledao drugi udarac, odnosno desni kroše.

Međutim, ostatak runde je pripao Fedoru koji u svom prepoznatljivom stilu u 48 sekundi stavlja tačku na ovu borbu!

Kurir
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter