Izvor:
10.08.2016 u 20:34
0

ŠAMPION SE VRAĆA U RING: 5. novembra u Las Vegasu BOKSERSKI SPEKTAKL!

Filipinski bokser Meni Pakjao potvrdio je danas da će 5. novembra u Las Vegasu boksovati protiv WBO šampiona u velter verziji Džesija Vargasa.

– Da, borba će se održati. Pristao sam na 5. novembar i meč sa aktuelnim svetskim prvakom u verziji WBO Džesijem Vargasom. Boks je moja strast. Nedostajalo mi je sve što sam radio u sali i ringu – rekao je Pakjao.

Pakjao je naveo da će ceo trenig kamp premestiti u svoju zemlju, kako bi mogao da obavlja i posao senatora, kao što je obećao tokom predizborne kampanje.

On će od 8. do 10. septembra boraviti u Los Andjelesu na promotivnoj turneji, a posle toga će se sa svojim timom vratiti Manilu.

Pakjao je u aprilu posle pobede nad Amerikancem Timotijem Bredlijem saopštio da je završio karijeru, kako bi se posvetio političkoj karijeri. On je u senat izabran u maju.

– Boks je moj glavni izvor prihoda. Ne mogu da se oslonim na platu javnog funkcionera. Pomažem porodicu i porodicu moje supruge. Mnogi ljudi mi traže pomoć i ne mogu da ih ignorišem – naveo je tridesetsedmogodišnji Pakjao.

Pakjao je u karijeri ostvario 58 pobeda, od kojih 38 nokautom, pretrpeo je šest poraza i imao dva neršena meča.

Vargas (27) je tokom karijere ostvario 27 pobeda, od kojih 10 nokautom i pretrpeo je jedan poraz.

Beta
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter