Izvor:
19.08.2018 u 06:14
0

Novak posle dva i po sata „slomio“ Čilića za finale Sinsinatija!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Sinsinatiju pošto je sa 2-1 u setovima pobedio Marina Čilića.

Srpski igrač je posle dva i po sata velike borbe uspeo da slavi 6:4, 3:6 i 6:3.

Igrao je nervozno i bez prave koncentracije tokom većeg dela meča, ali je meč rešio jednim fantastičnim potezom u osmom gemu trećeg seta.

Pri rezultatu 4:3 u servis gemu Čilića je imao dve brejk šanse. Čilić je obe anulirao relativno lako. Novak je nakon toga prvo ciljao bekhend Čilića, ovaj je promašio i pružio Đokoviću treću šansu za brejk koju je Srbin iskoristio spektakularnom forhend paralelom na liniji, koja je isprva delovala kao da ide van terena.

Đoković je tim brejkom za 5:3 prelomio meč i lagano odservirao za pobedu. Međutim, tek tada u finišu je uspevao da pronađe prave udarce.

Meč je započeo lošom realizacijom iz prvog i odličnom iz drugog servisa. Ni to Novaku nije smetalo da u trećem gemu napravi brejk protiv Hrvata kome je koncentracija naglo popustila u narednih nekoliko gemova kao da je Čilić bio odsutan.

Promašivao je, a Đoković samo mogao da se zahvali i solidnom igrom dođe do prednosti 3:1.

Izvor: B92
Foto:Australian open/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter