Izvor:
28.08.2018 u 07:46
0

Del Potro: Volim Novaka, može opet do prvog mesta na svetu!

Argentinski teniser Huan Martin del Potro smatra da Novak Đoković opet može da igra bez opterećenja.

Nakon 18 meseci problema sa povredom i formom, Đoković je ovog leta osvojio Vimbldon i Sinsinati i najavio povratak u vrh ATP liste.

Uoči US Opena je stigao do šestog mesta, ali do kraja sezone ne brani nijedan bod na turnirima.

"Verujem u njega. Znam da mora da osvoji sve da bi opet bio prvi na svetu. Ali znam dobro i kroz šta je prošao da bi ponovo bio u ovoj poziciji. Bio je mnogo frustriran zbog povrede i na početku godine rano je gubio na svim turnirima. To nije normalno za igrača kao što je on. Znam jer sam bio u takvoj situaciji. Ali srećan sam što se vratio, osvaja Grend slemove, ponosan sam na njega. Nadam se da će ispisati istoriju sporta jer ga volim", rekao je Del Potro.

Đoković u utorak počinje nastup na US Openu, oko 19.30 igra protiv Mađara Martona Fučoviča. S druge strane, Del Potro je bio ubedljiv na premijeri protiv Donalda Janga.

b92.net
Foto: Australian open/printscreen, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter