Izvor:
04.09.2018 u 07:46
0

Noletova urnebesna konferencija za medije: Klinci ga ispitivali i imitirali! (VIDEO)

Novak Đoković održao je konferenciju za medije posle pobede nad Žoaom Sousom na US openu, ali na njoj nisu bili samo novinari.

Đoković je u tri seta pobedio Portugalca i plasirao se u četvrtfinale, dok su na konferenciji i deca imala prilike da mu postavljaju pitanja.

U pitanju su bili Lolita i Jonas koji su podsetili na Novakove imitacije i pitali ga ko je njega najbolje oponašao od igrača.

"Endi Rodik je umeo dobro da me imitira. A, sada? Možda Nik Kirjos", odgovorio je Đoković.

Potom je mali Jonas kazao da on ume da ga imitira i izveo poznato Novakovo pozdravljanje publike posle mečeva kada im šalje srca.

"Definitivno, ovo ja najbolja imitacija Đokovića", rekao je srpski igrač kroz smeh, a potom poklonio kačket malom dečaku.

b92.net
Foto: US Open/YT printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter