Izvor:
01.09.2016 u 15:07
0

NOVAKU SE OTVARA PUT: Autsajder eliminisao Raonića!

Jedan od kandidata za titulu na ovogodišnjem US Openu, Miloš Raonić, doživeo je šokantan poraz u drugom kolu ovog grend slema, i to od kvalifikanta iz SAD, Rajana Harisona, koji je posle izgubljenog prvog seta trijumfovao sa sa 6:7(4), 7:5, 7:5, 6:1.

Raonić, koji je nastupao kao peti nosilac, bio je potencijalni rival Novaka Đokovića u polufinalu, ako bi prethodno uspeo da u očekivanom četvrtfinalu pobedi Nadala. Od realizacije takvog scenarija, međutim, neće biti ništa.

Stres, grčevi i razigrani suparnik bili su kobni po Kanađanina rođenog u Podgorici. Iako je Miloš u ovaj meč ušao kao polufinalista Australijan opena i finalista Vimbldona, iz njega je izašao kao nekakav bolesnik. Sam kaže da se tako osećao:

"Bio sam svoj najveći neprijatelj danas. Dao sam sve od sebe, ali nije mi išlo. Telo mi to nije dopustilo. A mnogo toga me mučilo. Leva ruka. Pa desna ruka, krajem trećeg seta. Obe butine. Levi deo kuka ponekad. Nisam mogao da se krećem kako treba, na momente sam jedva držao reket. Ne mogu, iskreno, da se setim kada sam poslednji put izgubio meč zbog – grčeva", rekao je Raonić koji je uz 18 asova imao čak i 15 dvostrukih servis grešaka.

Sa druge strane, 24-godišnji Harison, koji dosad nije prošao u treće kolo nekog grend slem turnira, uspeo je to iskoristivši čak 62 neiznuđene greške rivala. Naredni rival ovog momka koji je 120. na svetskoj rang listi biće Markos Bagdatis, koji je Benou Pera savladao sa 6:2, 6:4, 3:6, 6:4.

A za razliku od Raonića, njegov "predviđeni" četvrtfinalni rival Rafael Nadal nastavio je da pobeđuje bez izgubljenog seta: eliminisao je Andreasa Sepija u drugom kolu sa 6:0, 7:5, 6:1 i igraće protiv Andrea Kuznjecova koji je sa 7:5, 6:4, 7:6(5) savladao 31. nosioca, Alberta Ramos-Vinjolasa.

Izvor:Blic
Foto:Facebook/Milos Raonic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter