Izvor:
02.09.2016 u 13:28
0

UPRKOS ŽESTOKOJ BORBI: Tipsarević eliminisan posle PET SETOVA!

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u treće kolo US Opena, pošto je sinoć poražen od Španca Pabla Karenjo-Buste sa 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4.

U meču koji je kasnio sat vremena zbog kiše, a potom iz istog razloga prekinut na dva i po sata u trećem setu, bolje se snašao 39. teniser sveta i slavio posle velikog preokreta.

Karenjo-Busta je uspeo da se izdigne posle dva seta zaostatka, a možda i presudan trenutak napravio je u osmom gemu petog seta, kada je spasio dve brejk lopte, a potom i vezao dva gema za trijumf. Tipsarević nije imao snage da napravi još jedno iznenađenje, nakon trijumfa nad Semom Kverijem, ali ga sigurno očekuje veliki skok na ATP listi.

Karenjo-Busta se u sledećoj rundi sastaje sa boljim iz susreta Dominik Tim – Ričardas Berankis.

Tanjug
Foto: Twitter/fermurciego

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter