Izvor:
02.09.2016 u 14:42
0

KRAJ ZA TROJE SRPSKIH TENISERA: US Open se nastavlja bez Tipse, Troickog i Jelene!

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u treće kolo US Opena, pošto je sinoć poražen od Španca Pabla Karenjo-Buste sa 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4. U meču koji je kasnio sat vremena zbog kiše, a potom iz istog razloga prekinut na dva i po sata u trećem setu, bolje se snašao 39. teniser sveta i slavio posle velikog preokreta.

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na US Openu, pošto je u drugom kolu izgubio je Amerikanca Džareda Donaldsona 7:5, 6:3, 6:3. Donaldson, 122. na svetu, napravio je novo iznenađenje pobedivši Troickog, posle Davida Gofana. Ovaj 19-godišnji teniser u sledećoj rundi igra sa Hrvatom Ivom Karlovićem.

Srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je sa US Opena, posle poraza u 2. kolu od Karle Suarez Navaro iz Španije sa 6:1, 6:4. Navaro je lakše od očekivanog prošla u narednu rundu za nešto više od sat vremena igre i izjednačila skor u međusobnim duelima na 4:4. Španska teniserka u 3. kolo igra sa Ruskinjom Elenom Vesninom.

Srbiju će do kraja poslednjeg gren slema u singlu predstavljati samo Novak Ðoković.

Tanjug
Foto: Twitter/michaeljlewis75

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter