Izvor:
02.09.2016 u 18:21
0

BEKER LJUT NA NOVINARE: „Mediji su NEPRISTOJNI prema Novaku!“

Nemac Boris Beker, trener Novaka Ðokovića, kritikovao je danas pojedine medije jer smatra da se ne ophode prema najboljem teniseru sveta na pravi način, posebno posle neuspeha na Olimpijskom turniru u Riju. Ðoković je na Igrama u Riju već na startu eliminisan od Argentinca Huana Martina Del Potra, a posle meča priznao je da je igrao sa povredom ručnog zgloba.

Iznenađen sam kako se mediji nepristojno bave situacijom oko Novaka Ðokovića. Imao je povredu, ali je Novak uvek jasan, prihvatio je poraz od Del Potra u Riju. Šta se pre i posle meča, nikoga to ne interesuje, ali verujte mi da Ðoković nije bio spreman – rekao je Beker za Eurosport.

Legendarni Nemac podsetio je da je Ðoković i dalje najbolji teniser sveta, da je osvojio dva od tri gren slema ove sezone i da na US Openu brani titulu.

Mnogi eksperti sada imaju "velika usta", ali sačekaćemo kraj turnira, tek je treće kolo – zaključio je Beker.

Ðoković večeras od 21 sat igra protiv Rusa Mihaela Južnjeg u trećem kolu US Opena.

Tanjug
Foto: Twitter/RTEsport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter