Izvor:
21.10.2018 u 17:19
0

PRVI TROFEJ U KARIJERI BRITANCA: Edmund posle preokreta pobedio Monfisa za trijumf u Antverpenu!

Britanski teniser Kajl Edmund osvojio je danas prvu titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Antverpenu pobedio 38. igrača sveta Francuza Gaela Monfisa sa 3:6, 7:6, 7:6.

Edmdund, 15. teniser sveta, pobedio je posle dva sata i 26 minuta. Monfis je u drugom gemu prvog seta oduzeo servis Edmundu i poveo u meču. U drugom setu obojica su napravili po jedan brejk i set je rešen posle taj brejka koji je Britanac dobio sa 7:2.

U trećem setu nije bilo brejka, pa je pobednik odlučen posle taj brejka u kome je Edmund ponovo bio uspešniji, 7:4.

To je bilo tek drugo finale u karijeri za Edmunda, koji je u aprilu u Marakešu u meču za titulu izgubio od Španca Pabla Anduhara sa 2:6, 2:6.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter