Izvor:
06.09.2016 u 19:35
0

ANA IVANOVIĆ SA ŽALJENJEM OTKRIVA: „Zbog povrede podlaktice i nožnog palca neću igrati…“

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je danas da do kraja ove godine neće igrati zbog povrede podlaktice i nožnog palca.

Ivanović je na svom Tviter profilu objavila da će se na teren vratiti početkom 2017. godine, odnosno na startu nove sezone.

Sa žaljenjem moram da kažem da sam zbog hronične povrede podlaktice, dobila sam savet od lekara da odsustvujem sa terena kako bih se oporavila i povratila punu fizičku spremu. Dugo sam odlagala i operaciju nožnog palca koji sam polomila još na Australijan Openu prošle godine i na tome ću raditi u narednom periodu – napisala je Ivanović.

Ivanović je dodala da joj teško pada što mora da otkaže turneju po Aziji,

To sam uradila kako bih potpuno zdrava dočekala narednu sezonu. Jedva čekam da se vratim u 2017. godini u punoj fizičkoj spremi – poručila je Ivanović.

Ivanović se trenutno nalazi na 31. mestu WTA liste.

Tanjug
Foto: Twitter/AnitaIvanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter