Izvor:
26.10.2018 u 08:52
0

Emotivna ispovest danske teniserke: „Patim od teške bolesti“!

Drugi reket sveta Karolina Voznijacki nije uspela da odbrani trofej na završnom VTA turniru, a posle eliminacije je šokirala svet priznanjem da je bolesna.

Voznijacki je današnjim porazom od Eline Svitoline završila takmičenje još u grupi u Singapuru, a onda je obelodanila da ima reumtoidni artritis.

Iako bolesna, jedna od najlepših teniserki sveta je nedavno osvojila turnir u Pekingu.

"Umor i bolove sam počela da osećam na Vimbldonu, a nedugo zatim, u Montrealu, jednog jutra sam se probudila i nisam mogla da podignem ruke", objasnila je Voznijacki sa čime se bori mesecima unazad.

Priznala je da je bila u stanju šoka.

"Ipak sam sportista, savršeno fizički spremna, a onda mi se to dogodi. Srećom da smo na vreme shvatili o čemu se radi, ima načina da se živi sa tim. Ima dana kada se osećam bolje, a onda naiđu oni kada mi nije dobro. U poslednje vreme sam OK", zaključila je Karolina Voznijacki.

kurir.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter