Izvor:
10.09.2016 u 13:15
0

POSLE DRAMATIČNOG MEČA: Evo zašto NOVAK tvrdi da je Monfisa TEŠKO RAZUMETI!

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da nije smeo da dozvoli Gaelu Monfisu da mu poremeti fokus i da ga vrati meč, ali da je najvažnije da je savladao Francuza i plasirao se u finale US Opena.

Ðoković je u "neobičnom meču" slavio 6:3, 6:2, 3:6, 6:2.

"Bili su teški uslovi na terenu, ali nije trebalo da mu dozvolim da se vrati u meč u trećem setu. Posle toga sam fizički pao, imao sam uspone i padove, ali sam sredinom četvrtog seta uspeo da slomim njegov otpor i zadovoljan sam što sam to uspeo. Sada je sve ovo iza mene i moram da budem spreman za finale", rekao je Ðoković za Eurosport.

Svetski broj 1 prokomentarisao je i čudno ponašanje rivala.

"Gael je nepredvidiv, on se jednostavno tako ponaša na terenu, u trenutku mu ništa ne polazi za rukom, a onda odjednom krene. Teško ga je razumeti, nisam smeo da dozvolim da me to poremeti, ali jesam, posebno na 5:0 u prvom setu. Znao sam da što duže meč traje moje su šanse veće", poručio je Ðoković.

Izvor:Tanjug
Foto:YouTube Printscreen/ATPWorldTour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter