HIT! ANA IVANOVIĆ ODGOVORILA DA LI PLANIRA DRUGO DETE: Ovakvu reakciju proslavljene teniserke malo ko je očekivao!

 

Poznata teniserka i ambasadorka UNICEF-a u Srbiji Ana Ivanović posetila je danas Odeljenje neonatologije - intenzivna nega u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front, gde su smeštene prevremeno rođene bebe.

Ona je razgovarala sa majkama i podelila sa njima iskustvo koliko je važan kontakt majke i bebe od prvog trenutka bebinog života.

- Srećna sam što sam posetila male borce i videla ih u zagrljaju njihovih roditelja, mislim da je dodir kože na kožu jako važan i znam koliko je to meni i mojoj bebi značilo - rekla je Ivanović.

Na odeljenju intezivne nege nekoliko majki na grudima je držalo svoje bebe, ali i jedna otac, što je Ivanović veoma obradovala, pa je navela da se nekada previdi koliko je važna uloga oca i podelila sa roditeljima koliko je njen suprug od prvog trenutka bio uključen, te da se dešavalo da po četiri, pet sati beba spava na njegovim grudima.

- Bio je tu od samog početka. Dešavalo se da beba spava po četiri, pet sati na njegovim grudima, što je meni dalo vremena da se odmorim, istuširam, oporavim... - rekla je Ana.

Teniserku je zanimalo kako su se majke porodile, prirodnim putem ili carskim rezom, da li je porođaj bio težak. Ispričala je da se ona porodila prirodnim putem, da je beba od prvog dana bila sa njom u sobi.Kako kaže, u početku se plašila da li će se snaći, da li će znati šta šta bebi treba kada plače.

- Svaki plač bebe je različit, različito plače kada je gladna, kada treba da se presvuče i svaka majka to zna da prepozna - rekla je ona.

Ona je dodala da je bliskost koju roditelji ostvaraju sa bebama posebno osećanje neprocenjivo za napredak bebe od prvog trenutka njenog života.

Upitana da li joj nedostaje tenis Ivanović je rekla "da", da prati redovno dešavanja u tom sportu, ali da uživa u materinstvu i sve što ta uloga nosi sa sobom, čak i nespavanje noću.

O proširenju porodice, kroz smeh kaže da je još rano pričati , pošto se ove godine porodila i sin ima devet meseci.

- Pa polako, tek sam se ove godine porodila - rekla je uz osmeh Ana.

U Beogradu će ostati nekoliko dana a to je prilika, dodaje, da ga baba i deda razmaze.

Kurir
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live