Izvor:
01.03.2019 u 19:36
0

ŠVAJCARAC NEZAUSTAVLJIV: Bliži mu se stota titula!

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u finale turnira u Dubaiju i došao nadomak osvajanja stote titule u karijeri.

Federer je pobedio Bornu Ćorića sa 2-0 u setovima 6:2, 6:2 za samo sat vremena i osam minuta igre. Švajcarac nije briljirao u postotku prvog servisa, ali je osvojio četiri petine poena posle početnog udarca.

Ćorić je prvi put izgubio servis u trećem gemu posle "đusa", da bi Federer već u petom gemu napravio novi brejk i time rešio prvi set u svoju korist. Imao je šansu da i treći put oduzme servis Hrvatu, ali je Ćorić spasao dve set lopte i time samo odložio gubitak seta.

U drugom delu igre je Švajcarac već na startu stvorio prednost posle velike borbe i dve brejk lopte, da bi u sedmom gemu potvrdio trijumf i prolazak u finale.

Federerov rival u borbi za titulu biće Stefanos Cicipas koji je u tri seta bio bolji od Gaela Monfisa. i koji ga je pre mesec i po dana na Australijan openu eliminisao u osmini finala.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter