Izvor:
28.09.2016 u 21:03
0

NOVAK OBJAVIO TUŽNU VEST: Ovo će sigurno razočarati njegove navijače

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković zbog povrede lakta otkazao je učešće na turniru u Pekingu, na kojem nikad nije izgubio i gde je osvojio šest titula, saopšteno je na njegovom zvaničnom sajtu.

Jako sam razočaran što neću biti u prilici da se takmičim u Pekingu ove godine. Još uvek se oporavljam od povrede lakta i savetovano mi je da ne igram dok se situacija ne poboljša. Nastaviću sa rehabilitacijom sa nadom da ću se vratiti turnirima što je pre moguće. Ovo je jedan od meni omiljenih turnira, gde sam ostvario mnogo uspeha i osvojio šest titula. Volim da igram pred divnom kineskom publikom i unapred se radujem povratku u Peking sledeće godine – izjavio je Ðoković, koji je prošle godine u finalu ubedljivo slavio protiv Rafaela Nadala 6:2, 6:2.

Turnir u Pekingu na programu je od 3. do 9. oktobra, a potom sledi Masters u Šangaju, gde će Ðoković takođe da brani titulu, ukoliko uspe da se oporavi.

Tanjug
Foto: Twitter/CrazyDiSki

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter