Izvor:
24.04.2019 u 19:59
0

TENIS: Rafael Nadal plasirao se u treće kolo turnira u Barseloni!

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo turnira u Barseloni, pošto je posle velike borbe i tri seta pobedio Leonarda Majera.

Drugom teniseru sveta za trijumf je bilo potrebno skoro tri sata, a na kraju je slavio rezultatom – 6:7 (7), 6:4, 6:2.

Nadal je igrao veoma loše u prvom setu i Argentinac je znao kako to da kazni. Posle dvanaest gemova nismo imali pobednika, koji je odlučen u taj-brejku.

Tamo je Španac imao dve set lopte, jednu i na svoj servis, ali nije uspeo da slomi otpor Majera, kojem pripada prvi set (9:7).

Rafa nije briljirao ni tokom drugog seta, dosta se mučio u razmenama, nije izgledao na sebe, ali je došao do ranog brejka, a potom i seta (6:4).

U odlučujućem periodu igre teniseri su sigurno startovali, međutim od rezultata 2:2, Španac je preuzeo kontrolu, dobio četiri gema zaredom i tako došao do pobede (6:2).

Nadal će u trećem kolu igrati protiv Davida Ferera, koji je dobio "vajld-kard" za ovaj turnir.

Izvor: b92
Foto: Twitter/RafaelNadal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter