Izvor:
05.05.2019 u 09:01
0

IVANIŠEVIĆ: Ne zaboravimo da su Rafa i Rodžer najveći!

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser, rekao je da ga ne iznenađuje to što su Rodžer Federer i Rafael Nadal i dalje u vrhu svetskog tenisa.

"Uopšte me ne iznenađuje", rekao je Ivanišević za "Gazzeto dello Sport", a prenosi "Tennisworldusa".

Bivši šampion Vimbldona potom je pojasnio svoju rečenicu.

"Svakako da je impresivno to šta postižu u ovim godinama, ali ne zaboravimo da su njih dvojica najbolji teniseri ikada, tako da me kod njih ništa ne iznenađuje".

Šampion na terenima "Ol Ingland klaba" podsetio se te 2001. godine.

"Sećam se svakog uzdisaja tog dana, svakog trenutka. Sećam se svih detalja koji su mi promenili život tada. Gledao sam Teletabise svaki dan i parkirao sam auto uvek na istom mestu. Tog ponedeljka imao sam istu rutinu, činilo se kao da sam na fudbalskom stadionu, navijači su me vodili do trijumfa", rekao je Ivanišević.

Hrvatski teniser u velikom finalu pobedio je Peta Raftera, posle velike borbe i pet setova. Inače, Ivanišević je te godine u London došao sa "vajld kartom" i uspeo je da dođe do velikog finala, a potom i jedini Gren slem titule.

Izvor: B92
Foto: Foto: Twitter/printscreen@punga127

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter