Izvor:
18.05.2019 u 16:56
0

FINALE MASTERSA U RIMU: Nadal pobedio Cicipasa!

Španski teniser Rafael Nadal pobedio je Grka Stefanosa Cicipasa sa 2-0 u setovima i plasirao se u finale Mastersa u Rimu.

Nadalu je bilo potrebno jedan čas i 43 minuta igre da pobedi Cicipasa sa 6:3, 6:4.

Španac se time osvetio Grku za poraz u polufinalu Madrida prošle nedelje od 2-1 u setovima.

Nadal je brejk napravio u prvom ritern gemu u meču iskoristivši prvu brejk loptu, da bi zatim u narednom gemu spasao dve prilike Grka i poveo sa 3:0.

Cicipas je prvi sledeći put pripretio kada je Rafa servirao za prvi set, ali je od 0:30 izgubio sva četiri naredna poena.

Na startu drugog seta opet je nivo tenisa podigao "Kralj šljake". Nije iskoristio dve, ali jeste treću šansu za brejk i poveo sa 2:1.

Tu prednost Španac je održavao do kraja seta, a Stefanos nije imao nikakvih šansi da pripreti Rafi i eventualno produži meč.

U finalu Mastersa u Rimu Nadal će se sastati sa boljim iz duela u kojem se sastaju Novak Đoković i Dijego Švarcman, koji počinje u subotu najranije od 20 časova.

Izvor: B92
Foto: Rafael Nadal (Instagram/printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter