Izvor:
10.10.2016 u 15:55
0

OSTAO JE SAMO JEDAN: Novak i dalje ubedljiv, Nadal i Federer otišli u zaborav

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković i dalje se nalazi na čelu ATP liste, ali je Britanac Endi Marej posle osvajanja turnira u Pekingu smanjio zaostatak i sada razlika iznosi "samo" 3.695 bodova.

Marej je u Pekingu za 1.550 poena smanjio prednost u odnosu na Ðokovića, koji nije igrao u Kini zbog povrede i tako propustio da brani titulu.

Srpski teniser ima 13.540 bodova, Marej je sakupio 9.845, treći je Stan Vavrinka, dok je na četvrtom mestu Keji Nišikori smenio Rafaela Nadala.

U Top10 su još Miloš Raonić, Rodžer Federer, Gael Monfis, Tomaš Berdih i Dominik Tim.

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Viktor Troicki je napredovao za jednu poziciju i sada je 31. na svetu, Dušan Lajović je pao za dve na 78, a veliki skok ostvario je Janko Tipsarević za 15 mesta i sada je 158.

Da li su Nadal i Federer rekli svoju poslednju reč kada je vrhunski tenis u pitanju videćemo na predstojećim turnirima.

Tanjug
Foto: Twitter/CrazyDiSki

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter