Izvor:
21.06.2019 u 18:24
0

TENISERKA U USPONU GAZI SVE PRED SOBOM: Ešli Barti bolja od Vilijamsove, bliži se prvom mestu!

Australijska teniserka Ešli Barti plasirala se u polufinale turnira u Birmingemu, pošto je danas pobedila Amerikanku Venus Vilijams sa 6:4, 6:3.

Šampionka Rolan Garosa je do pobede stigla za 85 minuta i tako pobedničku seriju produžila na deset mečeva.

Ona je, takodje, napravila još jedan korak ka preuzimanju mesta broj 1 na WTA listi, a da bi sa vrha liste "skinula" Japanku Naomi Osaku potrebno je da osvoji turnir.

Sledeća protivnica na tom putu biće joj Čehinja Barbora Stricova, koja je u četvrtfinalu pobedila zemljakinju Kristinu Pliškovu sa 6:2, 6:4.

U polufinale se plasirala i Hrvatica Petra Martić. Ona je spasila pet meč lopti pre nego što je trijumfovala protiv Jelene Ostapenko sa 6:7(4), 7:5, 6:1. Martić će u polufinalu igrati protiv Nemice Julije Gerges, koja je sa 6:3, 6:2 pobedila Juliju Putincevu iz Kazahstana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter