Izvor:
26.06.2019 u 06:29
0

FEDERER PROFITIRAO, NADAL LJUT KAO STRŠLJEN: ŠPANAC ŽESTOKO ISPROZIVAO ORGANIZATORE NAJPRESTIŽNIJEG TURNIRA NA SVETU!

Drugi teniser sveta Rafael Nadal kritikovao je organizatore Vimbldona zbog načina na koji određuju nosioce na turniru.

Iako je drugi na svetskoj rang listi, Nadal će biti treći nosilac. To znači da bi opet mogao da se sastane sa Đokovićem u eventualnom polufinalu.

Formula kojom se određuju nosioci na Vimbldonu bazira se na svim poenima osvojenim na travi u poslednjih 12 meseci i na 75 odsto poena osvojenih na godinu pre toga takođe na travnatoj podlozi.

– To je uobičajena stvar. Vimbldon je jedini turnir u godini gde oni rade sa nosiocima šta im je volja. Kako god da bude, nevažno da li sam drugi ili treći nosilac, moraću da budem najbolji i boriću se za svaku pobedu. Jedini što mi se čini da nije u redu je što se to radi samo na Vimbldonu. Ne odnosi se samo na mene, već i sve druge. Oni ne poštuju status koji su igrači stekli tokom sezone – poručio je Nadal.

Profitirao je Federer, koji je postavljen za drugog nosioca.

Vimbldon počinje 1. i završava se 14. jula.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter