Izvor:
15.10.2016 u 19:34
0

NERAZUMNI SUDIJA NERVIRAO BROJA JEDAN: Sve vreme je bio zvezda meča

Đoković je posle meča koji je izgubio 2:0 bio izuzetno ljut na sudiju Bernardesa, pale su i teške reči. Inače, nije ovo bio prvi put da se sporečkao sa pomenutim sudijom, jer su raspravu imali i u Parizu.

– Ne razumem odluke koje je donosio. Kada sam otišao da promenim reket promenio sam i majicu, a on mi je upozorio. On je bio zvezda meča. To je želeo danas da bude – kazao je Đoković posle eliminacije.

Priznao je Đoković da je Agut bio bolji te da je zaslužno prošao u finale mastersa u Šangaju.

– Nisam se psihički dobro osećao. Ali, sve zasluge idu Agutu, bio je bolji, nema sumnje. Imao sam svoje šanse u važnim momentima meča, dosta šansi, ali ih nisam iskoristio. On je bio dosledniji, dok sam ja napravio mnogo grešaka.

Novak priznaje da je došlo do pražnjenja posle nekoliko godina dominacije.

– Možda sam iscrpljen s obzirom na broj mečeva koji sam odigrao poslednjih 15 ili 20 meseci. Moralo je ovo da se desi pre ili kasnije. Znao sam da ne mogu da igram na najvišem nivou toliko dugo. Dobro je da se to dešava sada. Pokušaću da budem bolji kao što sam bio tokom minulih godina.

Uprkos iscrpljenosti prvi teniser sveta kaže da će odigrati dva preostala turnira do kraja sezone, masters u Parizu u završni u Londonu.

Pokušaću što bolje da se spremim za finiš sezone. Prethodnih godina sam dobro igrao na kraju godine, nadam se da će i sada biti tako poručio je Novak.

Informer
Foto: Twitter/tennisnow_ru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter