Izvor:
17.10.2016 u 19:51
0

OVO JE RAZLOG PORAZA: Pogledajte šta je uzrok Novakovih loših rezultata

Novaku Đokoviću najboljem teniseru na svetu trenutno ne cvetaju ruže, a ono što je moglo da se primeti na poslednjem turniru u Šangaju je da oko vrata više ne nosi krstić sa Hilandara.

Kada Nole menja majicu tokom meča oko njegovog vrata mogao je da se vidi krstić sa Hilandara, koji je uzeo 2009. godine kada je bio u poseti Svetoj Gori, međutim to više nije slučaj.

Prvi teniser sveta nije mogao dobro da kontroliše emocije u meču protiv Aguta. Posle gubitka prvog seta slomio je reket, a kada je tražio da se očisti teren od delića reketa, uzeo je peškir od devojčice koja skuplja loptice i sam je obrisao teren. Posle petog gema koji je osvojio Agut u drugom setu, Đoković je pocepao majicu i tada se videlo da je krstić zamenio poludragim kamenom.

Sada Đoković nosi ametist, poludragi kamen koji simboliše zaštitu i spiritualnost.

U pitanju je kamen metamorfoze i preobražaja, i unosi mir i harmoniju u prostor. Naziva se kamenom duha i tonika za dušu.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter