Izvor:
30.08.2019 u 20:55
0

KOBI BRAJANT PROGOVORIO: O ovome je razgovarao sa Novakom!

Bivši košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant priznao je da voli da gleda i najbolje svetske tenisere, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Brajant koji je u četvrtak došao da gleda mečeve Naomi Osake i Kori Gof kaže da mu se posebno dopada strast koju Nadal unosi u igru.

Rafa igra sa emocijama. Možete videti igru na njegovom licu. I ono što posebno volim je taj intenzitet u igraču. Pokušao sam da kopiram njegov topspin nekoliko puta, ali nije mi išlo kaže Brajant.

Slavni košarkaš kaže i da je posednjih godina imao prilike da razgovara sa Novakom Đokovićem o mnogim stvarima.

Jedna od stvari o kojima sam pričao sa Novakom je o tome da budete svesni šta funkcioniše u igri i kako da se koncentrišete na svoje kvalitete i najbolje stvari. Nikada nećete biti igrač koji ste bili, ali možete biti drugačija verzija tog igrača ili da budete čak i bolji poručio je Brajant.

Izvor: B92
Foto: Kobi Brajant/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter