Izvor:
21.09.2019 u 20:35
0

LEJVER KUP: Rafa bolji od Raonića!

Španski teniser Rafael Nadal pobedio je Miloša Raonića sa 2-0 u setovima drugog dana Lejver kupa.

Nadal je bio maksimalan protiv Kanađanina (6:3, 7:6(1)) i povisio prednost Tima Evrope na 7:3.

Posle pobede Iznera nad Zverevim, Evropa je ostvarila i drugu pobedu u nizu, jer je prethodno Federer savladao Kirjosa posle preokreta.

U ovom meču Nadal i Federer su ponovo sarađivali na relaciji trener-igrač. Ovoga puta Rodžer je savetovao Rafu, kada je Španac pretrpeo brejk u drugom setu, davajući mu neke odlične savete.

Španac je bio daleko od svog nivoa na početku meča. U prva tri svoja servis gema Raonić je imao čak osam brejk lopti, ali nije uspeo da iskoristi ni jednu.

Kako to obično biva, usledila je kazna. Nadal je napravio brejk za 4:3, a onda oduzeo servis i kada je Miloš servirao da ostane u setu.

Raonić je konačno iskoristio brejk loptu sredinom drugog seta, ali njegova radost nije dugo trajala. Rafa se odmah vratio i izjednačio na 3:3.

U taj-brejku Kanađanin kao da se nije pojavio. Nadal je osvojio šest poena u nizu pre nego što je protivniku dopustio jedan, a onda iskoristio drugu meč loptu.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter