Izvor:
13.11.2019 u 16:44
0

OKRŠAJ NADALA I MEDVEDEVA: Meč drugog kola u LONDONU! (FOTO)

Prvi teniser sveta Rafael Nadal i Rus Danil Medevedev igraju meč drugog kola u grupi "Andre Agasi" na Završnom mastersu sezone u Londonu.

Oba tenisera su pretrpeli poraze na startu takmičenja, Nadal je izgubio u dva seta od Aleksandera Zvezera, dok je Medvedev poražen od Stefanosa Cicipasa.

U svakom slučaju, biće zanimljivo videti kako će Nadal, koji je u London stigao rovit posle problema sa istegnućem trbušnog mišića, reagovati na poraz na startu.

Medvedev će svakako tražiti priliku za revanš. Biće im ovo treći susret, oba prethodna odigrali su ove sezone i dobio ih je Nadal.

Španac je lako trijumfovao u finalu Montreala, da bi se ponovo sastali u septembru u finalu US Opena u kojem je Španac posle velike borbe slavio u pet setova.

Izvor: b92.net
Foto. Aehiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter