Izvor:
13.11.2016 u 19:09
0

Počinje povratak na presto: Dani odluke za Novakovu odbranu Londona i povratak na vrh!

Novak Đoković počinje borbu za povratak na teniski vrh! Najbolji srpski teniser danas (15.00, SK1) u Londonu počinje takmičenje na završnom mastersu, a protivnik će mu biti Dominik Tim.

Sedam dana je Endi Marej na vrhu ATP liste. Biće još najmanje sedam, ali Novak Đoković kreće ne samo u odbranu titule na završnom mastersu u Londonu, već i u povratak na svetski vrh.

Da bi se Novak posle dve nedelje vratio na prvo mesto ATP liste potrebno mu je da u Londonu ostvari bolji rezultat od Endija Mareja.

Posle više od deset godina koliko igram na profesionalnom nivou osećam da još ima goriva u mom rezervoaru. Osećam da je ispred mene još mnogo dobrih godina. I dalje uživam u takmičenju i tenisu. Strast koju osećam prema ovom sportu me tera da igram i uživam u tenisu poručio je Đoković pred start takmičenja.

Novak Đoković i Dominik Tim su se tri puta do sada sastali u karijerama i srpski as je dobio sva tri meča.

Od sve osmorice tenisera koji su došli na završni masters Austrijanac je u najslabijoj formi, on je poput Novaka imao daleko slabiji drugi deo sezone od prvog.

U drugom meču u grupi "Ivan Lendl" sastaće se Gael Monfis – Miloš Raonić (21.00)..

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter