Izvor:
22.11.2016 u 16:19
0

KSENOFOB VILANDER: Niko neće Novaka na vrhu, samo nekoliko stotina Srba!

Svojevremeno najbolji teniser sveta Mats Vilander izazvao je oštre reakcije javnosti izjavom da niko ne želi da Novak Ðoković bude prvi na svetu, osim nekoliko stotina Srba.

– Novak je Završni turnir osvajao pet puta. Niko ne želi da Ðoković opet trijumfuje, osim nekoliko stotina Srba – rekao je Vilander gostujući na televiziji Skaj Sport, posle čega su ga mnogi navijači putem društvenih mreža optužili za ksenofobiju i zahtevali da mu se uruči otkaz.

Šveđanin, koji često zna da kritikuje Novaka Ðokovića, rekao je da je Endi Marej iskoristio pad srpskog tenisera i da je zasluženo na vrhu.

– Ðoković je dugo bio prvi, ali došao je momenat kada je došao i njegov pad. Kada se sve izračuna, ostaje samo Marej. Federer ima 35 godina i nisam siguran da može više da se bori za trofej na gren slemu, dok Nadal može da bude konkurentan, ali teško će ponovo biti najbolji – kazao je Vilander.

Ðoković je 2016. godinu završio na drugom mestu, iza Mareja, posle poraza u finalu u Londonu 6:3, 6:4.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter