Izvor:
28.11.2016 u 16:30
0

ČILIĆ ZABRINUO HRVATE: Razočaran sam, ne znam da li ću igrati u 2017.

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić, posle poraza u finalu Dejvis kupa protiv Argentine (3:2) u Zagrebu, izjavio je da bi mogao da napravi pauzu u reprezentaciji.

Čilić je imao veliku priliku da donese drugu "salataru" Hrvatskoj u istoriji, ali je u četvrtom meču ispustio prednost od 2:0 protiv Huana Martina Del Potra, da bi Federiko Delbonis savladao Iva Karlovića sa 3:0 za veliko slavlje gostiju.

"Jako sam razočaran, teško mi je da prihvatim ovaj poraz. Mislim da sam bio bolji igrač tokom celog meca, i fizički i psihički, ali nisam uspeo. Ne znam šta mogu da kažem, teško mi je… Ne znam da li ćemo igrati u ovom sastavu sledeće godine", rekao je Čilić.

On je dodao da ga je pogodio gubitak trećeg seta, kao i da je umor jedan od razloga poraza.

"Ne znam još da li ću igrati sledeće godine. Videću kako će se razvijati situacija, ništa nisam odlučio", poručio je Čilić.

Teniseri Hrvatske u prvoj rundi narednog Dejvis kupa dočekuju Španiju od 3. do 5. februara.

Tanjug
Foto:Facebook/MarinCilic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter