Izvor:
05.12.2016 u 17:37
0

Emotivno i bez ustučavanja: Beker dao odgovor na pitanje „Šta se dešava sa Novakom“ ?

Dok iščekujemo konačnu informaciju o tome da li će Novak Đoković i Boris Beker nastaviti saradnju i naredne sezone, nemački trener odgovara na brojna pitanja svetskih medija o odnosu i atmosferi u taboru najboljeg srpskog tenisera.

Posle finala završnog mastersa,Beker je odmerenim rečima govorio o Novaku, a sada je dao intervju "Dejli Mejlu“, kom je priznao da je bio iznenađen lošom igrom Đokovića protiv Marija u Londonu.

Zaprepastio sam se slabom igrom Đokovića protiv Marija u finalu u Londonu. Protiv Nišikorija u polufinalu je igrao fenomenalno, ponovo je bio na nivou it prvih šest meseci. Nisam mogao da poverujem koliko je bio loš u finalu. To je sigurno bio Novakov najgori meč od kad sarađujemo. Evo ni posle dve nedelje ne znam šta se dogodilo – rekao je Beker za “Dejli mejl”.

Usledilo je pitanje šta se tačno dešavalo u Novakovom životu u poslednjih šest meseci, Beker je rekao:

Ja sam unutra, sve znam, ali ništa ne želim da kažem. Volim mog igrača, zaštitiću ga i nikada ništa neću reći.

Kada je u pitanju sezona 2017, slavni Nemac je poručio:

Već u maju kad su Nole i Endi igrali finala u Madridu i Rimu, bilo je jasno da se pojavio novi as. Kada je Đokoviću posle osvajanja Rolan Garosa pala motivacija, što je potpuno normalno kad se ostvari tako veliki san, mari je odmah iskoristio ukazanu šansu – objasnio je Beker, istakavši da će Škot pravi pritisak osetiti onda kada bude morao da brani veliki broj bodova i titula.

Kada je u pitanju “velika četvrka”, Nemac nema dilemu – po njegovom mišljenju, ona više ne postoji.

Novak i Endi će biti iznad ostalih, “velike četvorke” više neće biti. Za Federera i Nadala vreme se neće vratiti. Očekujem da Zim, Kirjos, Gofan i Raonić još jače pokucaju na vrata.

Telegraf
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter