Izvor:
31.12.2016 u 21:57
0

Pare joj nisu prioritet?! Zbog ove odluke, Ana Ivanović pukla najmanje 10 miliona evra godišnje!

Penzija skupo košta! Srpska teniserka Ana Ivanović odlukom da završi profesionalnu karijeru ostaće bez miliona evra od raznih sponzora.
Naime, ona će ovim potezom ostati kraća za oko 10 miliona evra na godišnjem nivou.

Supruga Bastijana Švajnštajgera ima ugovor sa „Adidasom“, po kojem je od poznate kompanije sportske opreme na godišnjem nivou dobijala pet miliona evra. Međutim, postoji klauzula po kojoj će Ana u slučaju ranijeg završetka teniske karijere ipak zarađivati 1,5 miliona evra, s tim što će ostati njihov promoter na raznim sportskim događajima.

Gospođa Švajnštajger ima veliki sponzorski ugovor s kompanijom „Dubai djutifri“ vredan pet miliona i nema sumnje da će ova kompanija revidirati sporazum sa srpskom teniserkom. Naime, ona je bila obavezna da učestvuje na pojedinim turnirima i učestvuje u njihovim reklamnim događajima. U slučaju da ranije završi karijeru, kao što je pre dva dana Ivanovićeva i uradila, gubi tri miliona evra.

Srpska teniserka takođe ima aktuelne ugovore s „Roleksom“, „Joneksom“, „Đus plusom“ i „Šiseidom“. Iako se ne znaju finansijski detalji, u pitanju je sigurno ogroman novac, koji se više neće slivati na račun naše teniserke. Očigledno da je do sada zaradila toliko da joj pare više nisu primarne.

Kurir
Foto: Instagram/anaivanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter