Izvor:
02.01.2017 u 23:51
0

Kakav početak 2017. godine! Novak gubio 5:1, pa pokazao Nemcu ko je ŠAMPION!

Praznično raspoloženje i početak takmičarske godine nisu usporili Novaka Đokovića da 2017. počne onako kako nas je navikao kroz karijeru – pobedom.

Naš najbolji teniser startovao je na turniru u Dohi, gde brani trofej, savladavši nemačkog predstavnika Žana-Lenarda Štrufa, 63. na ATP listi, rezultatom 2:0 (7:6 (1), 6:3).

Drugi Đokovićev protivnik na turniru u Kataru biće bolji iz duela Florijan Majer – Horasio Sebalos.

Novaku je na premijeri u novoj godini trebalo dobrih dvadesetak minuta da uhvati prepoznatljiv ritam, jer kako je igrao do tada delovalo je kao da je direktno iz kreveta izašao na teren.

Tromost i blagu nezainteresovanost srpskog tenisera Nemac je naplatio vođstvom od 4:0 i 5:1, ali čim se Đoković “probudio”, a reagovao je u pravi čas, odnos snaga se značajno promenio u korist favorita.

Od 1:5, Novak je preokrenuo na 6:5, i mada je Nemac “pokazao zube” i uveo meč u taj-brejk, u odlučujućem periodu prvog seta nije imao šanse (6:1).

Za razliku od prvog dela igre, Novak je u drugom od početka kontrolisao rezultat, pa je bilo malo toga što je Štruf mogao da uradi da ugrozi vođstvo i pobedu našeg igrača. Možda je Nemac u drugom gemu mogao da usmeri set ka neočekivanom ishodu, jer je imao tri brejk lopte na 0:1 za Noleta, međutim Srbin je i tada bio na visini zadatka.

Do kraja videli smo Novakovu rutinu i jednostavnu završnicu za prvu pobedu u novoj godini srpskog tenisera.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter