Izvor:
30.01.2017 u 20:28
0

DEJVIS KUP: “Da se revanširamo Rusima za 2008”!

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je danas da je predstojeći duel protiv Rusije u Dejvis kupu idealna prilika za revanš i poraz iz 2008. godine.

"Drago nam je što smo ponovo u Nišu, odakle nosimo lepe uspomene kada smo pred punom halom i velikom podrškom igrali protiv Švedske. Rusija je kvalitetan rival, nama dobro poznat, iako možda nije široj javnosti. Nadam se da ćemo im se revanširati za poraz iz 2008. godine kada smo imali mnogo problema sa povredama i prehladom", rekao je Zimonjić posle prvog treninga u niškoj dvorani Čair.

On je dodao da su svi igrači sada spremni i orni, kao i da se danas očekuje dolazak najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića.

"Sada je Novak Ðoković sa nama, za razliku od prethodnog duela protiv Rusije. Publika u Nišu ima priliku da prvi put vidi Novaka uživo i verujem da je srećan isto koliko i gledaoci", poručio je Zimonjić, koji bi ujedno mogao da nastupi u dublu.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Rusije igra se od 3. do 5. februara.

Tanjug.rs
Foto: Twitter/iReport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter