Izvor:
21.02.2017 u 20:21
0

Jelena odbrusila Noletu: KAKO SE TO PONAŠAŠ, MAJKE TI?

Novak Đoković danas je na Fejsbuku sa pratiocima podelio snimak svog treninga. Društvo su mu pravili kučići Pjer i Tesla, a supruga Jelena ih je sve vreme snimala za "Fejsbuk lajv".

Najbolji srpski teniser je na kraju treninga uzeo telefon od Jece, kako bi se obratio fanovima. Misleći da je snimanje prekinuto, Jelena je Novaku uzela telefon a potom mu se obratila oštrim tonom:

– Kako se to ponašaš, majke ti? Hvala ti ljubavi, hvala. Je l' tako treba da kažeš? – rekla je Noletova supruga i odjednom zaćutala shvativši da se sve snima.

Jelena Đoković mislila je da je kamera isključena, te uputila kritiku svom suprugu… Ne znajući da se sve emituje uživo na Fejsbuku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter