Izvor:
21.02.2017 u 22:00
0

Mučenje: JELENA JANKOVIĆ NEĆE NA OPERACIJU

Srpska teniserka Jelena Janković muči muku na turnirima, a posebno zabrinjava činjenica da nije ni blizu one igre koja se od nje očekuje.

Kako godine prolaze tako se i broj povreda sve više povećava. Na poslednjem turniru u Dubaiju doživela je pravi debakl – eliminisana je u prvom kolu ovog turnira!

Sve ja zanimalo šta je to sprečava da zaigra kao nekada?

"Problem mi je sa kretanjem, sa stopalom. Imam neku koščicu koja mi smeta. Trebalo bi da je odstranim, ali ne mogu da idem na operaciju jer bih morala da budem van terena šest meseci, a ko zna da li bi mi posle bilo bolje. Konstantno me boli to mesto. Ne mogu da se oslonim kako treba na tu nogu. Možda je i to jedan od razloga zašto se poslednjih godina ne krećem kao ranije", priznala je srpska teniserka.

Na pitanje da li se plaši operacije, kaže..

"Ne plašim se, nego nema garancije da će biti bolje. Mogu da se operišem i da ništa ne uradim, samo da izgubim vreme, a da me opet noga boli", objasnila je Jankovićeva.

(Sportski žurnal)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter