Izvor:
01.03.2017 u 20:47
0

Ništa bez nas: SRPSKA DOKTORKA OTKRIVA KAKO JE POMOGLA NOLETU I NADALU!

Sportskim svetom pre nekoliko dana pronela se vest da doktorka Dušanka Mandić, koja sarađuje i sa Novakom Đokovićem, leči i Španca!

U intervjuu za B92, Srpkinja koja je izumela magnetne trake za oporavak, pojašnjava čitavu situaciju i otkriva na koji način je pomogla Nadalu.

– U Hanoveru je organizovan kongres posvećen bolestima kostiju, zglobova i mišića. Nadalov lekar i ja smo držali predavanja u istoj sekciji. Dogovorili smo se kako i šta treba da se radi, jer mi je rekao da je, u to vreme, na svake dve nedelje ubrizgavao injekcije španskom teniseru kako bi ga održao u funkcionalnom stanju. Otkrio mi je da su njegova kolena veoma stradala. Tada smo stručno porazgovarali, a ja sam mu obrazložila moju metodu lečenja i njene prednosti – ispričala je Dušanka Mandić za B92.

Magnetne trake za oporavak koristi i Novak Đoković, a na poznatoj klinici bio je u više navrata. Za uzvrat, Dušanka Mandić bila je njegov gost na Rolan Garosu i za trenutno drugog tenisera sveta ima samo reči hvale.

– Novak je karakterno divan čovek, čak i van sporta. Izuzetno je stabilan i veliki humanista. Beskrajno sam mu zahvalna što je mlade orijentisao ka sportu. Sa muzičarem Karlosom Santanom želeo je da napravi emisije samo sa pozitivnim vestima. To bi učinilo da imamo stremljenje ka nekim pozitivnim stvarima i na tome sam mu večno zahvalna. Lepo iskustvo je bilo kada me je pozvao na Rolan Garos. Poslednji put je bio kod mene 2012, a pošto nema mnogo vremena, nekad čak i obezbeđenje dođe po trake – otkrila je poznata doktorka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter