Izvor:
02.03.2017 u 17:58
0

NOVAK ISKREN: Zamalo da razočaram navijače!

Huan Martin del Potro ne leži Novaku, ali je srpski teniser ipak uspeo da ga pobedi posle preokreta (2:1) i izbori plasman u četvrtfinale turnira u Akapulku.

Argentinac i naš teniser veliki su prijatelji van terena, a Novak je posle trijumfa priznao da je propisno namučen i da je bio blizu poraza.

– Svaki meč koji sam igrao protiv Delpa poslednjih godina bio je veoma neizvestan. Veoma sam srećan i ponosan što sam dobio ovaj meč, iako sam bio blizu poraza – rekao je drugi reket sveta.

Težak ispit imaće Novak i u narednom meču jer će mu prvi put protivnik biti kontroverzni Australijanac Nik Kirjos.

– O meču sa Kirjosom razmišljaću nakon što se naspavam. Ovo je zaista bio dug meč, i pred duel četvrtfinala pokušaću da se oporavim i spreman dočekam duel protiv Nika – rekao je Novak pred meč sa 17. igračem na ATP listi.

Novak i Kirjos sastaju se sutra u 5 časova po srednjoevropskom vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter