Izvor:
06.03.2017 u 20:22
0

Teniski as navija za crveno-bele, ali ne beogradske: EVO ZA KOGA NOLE ZAISTA NAVIJA!

U susret revanšima osmine finala Lige šampiona, UEFA se bavila poznatim ličnostima i klubovima za koje navijaju. Svi timovi koji će se boriti za prolaz dalje povezani su sa jednim svojim slavnim navijačem. Naš teniser Novak Đoković je uz Monako, i to pre čuvenog Princa Alberta.

Nikada nije bila tajna da Novak Đokvović voli Crvenu zvezdu. Teniski as je veliki navijač crveno-belih, ali nije krio simpatije ni prema nekim evropskim klubovima. Pozirao je sa dresovima mnogih ekipa (Real Madrid, Milan, Boka Juniors…), a UEFA (Evropska kuća fudbala) je konačno “otkrila” za koga Srbin zaista navija.

Monako će u revanšu pokušati da stigne veliku prednost Mančester sitija iz prvog meča (5:3), a zvanični sajt UEFA tvrdi da će jedan od najvećih navijača “kneževa” biti upravo Novak Đoković.

Srećan sam kako Monako igra do sada. Vreme je za Ligu šampiona – rekao je Nole za sajt UEFA.

Da stvar bude još zanimljivija, Đoković je na listi poznatih navijača stavljen ispred velikog fana Falkaa i drugova, Prnica Alberta od Monaka.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter