Izvor:
13.03.2017 u 16:02
0

NOLE SE ZAHUHTAO: Sledeći je Del Potro, nemam nameru da idem polako!

Srpski teniser Novak Ðoković izjavio je danas da zbog teškog žreba nije u mogućnosti da sporije započne odbranu titule na mastersu u Indijan Velsu.

Ðoković se plasirao u treće kolo turnira u kalifornijskoj pustinji posle pobede nad Britancem Kajlom Edmundom 6:4, 7:6 (7:5), a naredni protivnik biće mu Huan Martin Del Potro iz Argentine.

"Igrao sam veoma dobro u prvom setu, dok sam u drugom imao uspone i padove. Kajl je bio agresivan, napravio je mnogo vinera, a ni ja nisam grešio, osim nekoliko forhenda. Bio je odličan tenis i zadovoljan sam kako sam odigrao", rekao je Ðoković posle meča.

Ðoković, koji u Indijan Velsu ima neverovatan skor 48-6, sastaće se sa Del Potrom drugi put u dve nedelje, nakon što je slavio u meksičkom Akapulku.

"Nemam luksuz da idem polako, sada mi je rival Del Potro i daću sve od sebe. To je jedini put da pobedim takvog igrača. Niko ovakav žreb ne bi želeo, ali je tako. Igrao sam protiv Del Potra u Akapulku neizvestan meč, odlučilo je nekoliko poena i sada očekujem da će biti slično. Moraću da dam sve od sebe", zaključio je svetski broj dva.

Ðoković je prethodne tri godine osvajao titule na mastersu u Indijan Velsu, gde ih ima ukupno pet.

Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter