Izvor:
18.03.2017 u 01:29
0

FEDERER BEZ BORBE DO POLUFINALA: Kirjos predao meč zbog trovanja!

Nik Kirjos bio je prinuđen da preda četvrtfinalni okršaj na Mastersu u Indijan Velsu Rodžeru Federeru jer se otrovao hranom.

Australijanac i Švajcarac trebalo je da otvore jednu od preostale dve borbe za u polufinale od 20 časova.

Nik je prethodno eliminisao akutelnog šampiona Novaka Đokovića, dok je Rodžer bio bolji od Rafaela Nadala.

– Nažalost, nistam u stanju da igram danas zbog bolesti. U ovom trenutku, verujem da je u pitanju trovanje hranom, a molim se da nije ništa više. Cele noći sam se borio s simptomima i u meni nije ostalo gotovo ništa, kako bi mogao da igram sa velikim šampionom kakav je Rodžer. Morao bih da budem na svom maksimumu kako bi uopšte imao šanse. Nije mi odluka koju sam morao da donesem lako pala jer su ovo mečevi zbog kojih treniram, ali nisam u stanju da izađem na teren. Žao mi je navijaća, ali moram da stavim svoje zdravlje na prvo mesto i nadam se da će to razumeti. Želim da poželim Rodžeru puno sreće u nastavku turnira i zahvalim svima vam koji ste me podržavali na BNP Paribas Openu. Svakako ću se vratiti. Hvala vam – napisao je Kirjos na Tviteru.

Nedugo zatim, reći podrške uputio mu je i Federer.

– Nadam se da ćeš brzo ozdraviti – napisao je Švajcarac.

Posle predaje Kirjosa, prvi će na teren Džek Sok i Kej Nišikori, a bolji iz duela Amerikanca i Japanca ići će na megdan upravo Švajcarcu.

Drugi polufinalni par čine Španac Pablo Karenjo-Busta i Stan Vavrinka iz Švajcarske.

b92.net
Foto:
ATP World Tour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter